Max Verstappen weer aan de leiding na tweede plaats in Turkije

N.B. Het kan zijn dat elementen ontbreken aan deze printversie.

Luister naar

Formule 1 Max Verstappen eindigt in Turkije als tweede achter Valtteri Bottas en herovert de eerste plaats in het WK-klassement.

10 oktober 2021

Leestijd 2 minuten

Max Verstappen (rechts) feliciteert Valtteri Bottas na de Grote Prijs van Turkije met zijn overwinning.

Foto Umit Bektas/Reuters

Max Verstappen had het hele weekeinde een hard hoofd in een goede uitslag gehad, maar tijdens de Grand Prix van Turkije op het natte circuit van Istanbul Park heroverde de Nederlander zondagmiddag de koppositie in de strijd om het werelkampioenschap met zijn grote concurrent, Lewis Hamilton. Verstappen eindigde zelf als tweede, achter de Fin Valtteri Bottas, en zag Hamilton slechts als vijfde finishen. Voor Bottas, die bezig is aan zijn laatste races voor Mercedes, was het de eerste overwinning van het seizoen. Hij was vanaf poleposition gestart en stond de leiding niet meer af. Voor Verstappen was de uitslag in Turkije, na een race onder moeilijke omstandigheden, een enorme meevaller. In de aan …
Lees verder…….