Alcaraz-slachtoffers Nadal en Zverev pakken in Rome de draad weer op

Nadal maakte in Madrid zijn rentree na een afwezigheid van zes weken door een ribblessure. En ondanks de nederlaag tegen Alcaraz, blijkt de vorm van Nadal groeiende: hij sloeg tegen Isner slecht drie afzwaaiers. De Mallorcaan treft nu de Canadees Denis Shapovalov, die de Georgiër Nikoloz Basilasjvili met 6-4, 7-6 (5) versloeg. Zege Zverev Alexander Zverev was te sterk voor de Argentijnse qualifier Sebastian Baez: 7-6 (6), 6-3. De Argentijn was in de eerste ronde nog verantwoordelijk voor de uitschakeling van Tallon Griekspoor. Zverev haalde vorige week in Madrid nog de finale, waarin hij vanwege vermoeidheid met dikke cijfers het onderspit moest delven tegen eveneens Alcaraz. De Duitser speelt in de derde ronde tegen de Amerikaan Tommy Paul of de Australiër Alex de Minaur. …
Lees verder…….